Skip to main content

VIETE SI PREDSTAVIŤ BUDÚCNOSŤ BEZ ELEKTRONICKÉHO SMOGU?STE PRIPRAVENÍ NA CESTU, KTORÁ VÁS PRINÚTI ZAMYSLIEŤ SA NAD VAŠÍM VZŤAHOM K ELEKTRONIKE?

 

OBJAVTE VÝSTAVU „UNPLUGGED“, KTORÁ PREBUDÍ VAŠU PREDSTAVIVOSŤ A PONÚKNE POHĽAD DO BUDÚCNOSTI, KDE BALANSUJEME MEDZI TECHNOLOGICKÝM POKROKOM A UDRŽATEĽNOSŤOU.

ČO JE „UNPLUGGED“?

„Unplugged“ nie je len výstava, je to výzva. Výzva zamyslieť sa nad tým, koľko energie naozaj potrebujeme a ako môžeme žiť harmonicky s našimi elektronickými zariadeniami. Táto výstava skúma sektor elektrických a elektronických zariadení (EEE) a hľadá riešenia pre budúcnosť, ktorá bude ohľaduplnejšia k našej planéte.

KURÁTORI

Kurátorky Magdalena Małachowska a Teresa Otulak spolu s talentovanými umelcami ako Dawid Fik, Dagna Latkowska, Milena Kuliszenko a ďalší, vás prevedú scénármi budúcnosti, ktoré vám otvoria oči a myseľ.

PREČO PRÁVE KLIMAPARK KYSAK?

Klimapark Kysak nie je len krásnym prírodným prostredím, ale aj ideálnym miestom pre takúto výstavu. Ako súčasť projektu CIRCOTRONIC, ktorý podporuje transformáciu výroby elektrozariadení smerom k obehovým procesom a efektívnemu využívaniu zdrojov, je Klimapark Kysak ideálnym miestom na diskusiu o týchto témach.

Výstava „Unplugged“ navyše doplní vzdelávací program pre deti o klimatickej zmene, inšpirujúc ich, aby premýšľali o tom, ako sa môžu zabaviť aj bez elektronických zariadení – napríklad prostredníctvom kartových hier či iných „fyzických“ aktivít.

PREČO BY STE NEMALI CHÝBAŤ?

Výstava „Unplugged“ nie je len o obdivovaní umenia, je o zmene perspektívy. Je to príležitosť vidieť, ako môžeme všetci prispieť k udržateľnejšej budúcnosti. Príďte a nechajte sa inšpirovať, ako môžete žiť život plný energie, ale s menším elektronickým smogom.

Pripravte sa na nový zážitok, ktorý vám ukáže, ako sa môžeme spojiť s prírodou a technológiami udržateľným spôsobom. Tešíme sa na vašu účasť na výstave „Unplugged“ v Klimaparku Kysak!

KEDY A KDE?

MIESTO: Klimapark Kysak
DÁTUM: Máj 2024 – August

ĎALŠIE INFORMÁCIE O PROJEKTE

Bližšie informácie o projekte CIRCOTRONIC, cieľoch projektu, partneroch projektu a pod. sa dozviete TU